TT Ads

Der er mange indikationer, der tyder på, at man kan få væksten i en virksomhed til at stige ved at øge produktiviteten. Derved kan kapitalen på bundlinjen vokse, og virksomheden kan komme ud af regnskabsåret med et større plus end tidligere. Læs med her og bliv klogere på, hvordan produktiviteten i virksomheden kan øges.

 

Automatiser så mange opgaver som muligt

Med de mange muligheder, der findes inden for IT løsninger og softwaresystemer i dag, er der rigtig mange muligheder for at automatisere alverdens forskellige arbejdsopgaver. Mange opgaver, som tidligere er blevet håndteret manuelt, kan nu klares automatisk med den rette IT løsning. Alt det kræver er et godt system og at bruge lidt tid på at sætte sig ind i det og få sat automatiseringen op – så kører det hele af sig selv, og kræver blot et par tjek i ny og næ. Læs mere om navision her og bliv klogere på automatisering af opgaver inden for eksempelvis økonomistyring.

 

Opbyd en arbejdsmoral, som gør arbejdsgangen mere effektiv

Ved at motivere medarbejderne til at arbejde, når der skal arbejdes, og snakke privat, når de holder pause, kan hele arbejdsgangen i virksomheden blive mere effektiv. Studier har vist, at det tager lang tid at komme tilbage til fuld koncentration, hvis man bliver afbrudt midt i en opgave. Samtidig kan man ikke holde fuld koncentration alt for længe af gangen, så ved at opbygge en arbejdsmoral, der tillader korte pauser imellem intensive arbejdsprocesser, lærer medarbejderne, hvornår de bør snakke sammen, og hvornår de bør fokusere fuldt ud på arbejdsopgaverne.

 

Beløn og ros medarbejderne for at arbejde effektivt

Hvis en medarbejder har arbejdet ekstra effektivt, eller hvis et helt team klarer det over alt forventning, er det vigtigt som arbejdsgiver at rose og eventuelt belønne de ansatte, så de forstår, at det godt kan betale sig at arbejde koncentreret og effektivt.

TT Ads