TT Ads

Der er rigtig mange danskere, der bliver tilbudt en firmabil af deres arbejdsgiver. Før du siger ja, kan det være en god idé at sætte dig grundigt ind i, hvilke fordele du egentlig opnår ved en firmabil. Det kan du heldigvis blive meget klogere på her på siden, hvor du vil blive præsenteret for nogle af fordelene ved at takke ja til en firmabil.

Undgå økonomiske bekymringer, og opnå en skattemæssig fordel

Når man har en bil, kan det hænde, at den pludselig skal repareres, og det er noget, der presser de fleste menneskers økonomi. Du undgår denne økonomiske bekymring, såfremt du har en firmabil. Det skyldes, at det som regel er firmaet, der betaler for reparationen. En anden fordel ved en firmabil er, at bilen kan have en skattemæssig fordel. At modtage en firmabil frem for en større løncheck gør nemlig, at du ikke vil stige i forhold til dit beskatningsniveau.

Sådan får din chef råd til en firmabil til dig

Der er altså forskellige fordele ved at have en firmabil. Samtidig er der i dag flere og flere virksomheder, der har råd til at tilbyde firmabiler til deres medarbejdere, og det skyldes blandt andet erhvervsleasing. Med erhvervsleasing kan din arbejdsplads eksempelvis få råd til at investere i en Audi til dig, så du kan se mere professionel ud, når du skal ud til kundemøder, og du kan se mere om leasing af Audi her. Ved at ankomme i en ny og dyr Audi er det bestemt noget, der vil skabe stor respekt, hvorfor en Audi er manges foretrukne valg, når det kommer til firmabiler.

Billede: https://cdn.pixabay.com/photo/2015/06/08/15/18/steering-wheel-801994_960_720.jpg

TT Ads