TT Ads

Er du i en stram periode eller kunne du bare tænke dig lidt ekstra penge mellem fingrene hver måned? Så er du det helt rigtige sted. Her vil du få tips til, hvordan du kan tjene flere penge på en nem måde.

Sælg dine ting

Det er blevet rigtig populært at sælge sine ting. Der findes masser af apps, hvor man nemt og enkelt kan sælge sit tøj, møbler og andet. Ved at sælge sine ting, tjener man både penge og man får mere plads. Det er en win-win. Man kan sælge sine ting ved hjælp af apps, som kan dowloades til apple eller android.

En anden ide er at man lejer en stand til et marked, hvor man også kan komme af med sine ting.

Hvis man har smykker i for eksempel guld eller sølv, kan man også sælge det. Her vil du typisk tjene mere, da det er mere værd, end for eksempel tøj. Flere hjemmesider og butikker vil med glæde købe guld til en god pris, for så at omsmelte det. Få gratis og sælg guld hos Good Old Days. På Good Old Days kan man sælge sit guld, om end det er guldmønter, guldsmykker eller armbånd. De er kendt for at matche Danmarks højeste guldpris. Hvis du sidder inde med noget guld, som du ikke bruger, vil det være en oplagt mulighed at sælge det.

Udfyld spørgeskemaer

En anden måde man kan tjene penge på, er ved at udfylde spørgeskemaer. Det er ret enkelt. Man skal normalt bare opsætte en konto og derefter skal man besvare nogle spørgeskemaer, hvoraf man tjener point, som svarer til et antal kroner. Der er forskel på hvor meget man tjener per spørgeskema, alt efter udvikleren. Normalt tjener man 2 til 10 kr. per spørgeskema.

Det er en nem måde at tjene penge på. Man behøver ikke at anstrenge sig og så tager det måske to minutter at udfylde.

TT Ads