TT Ads

Effektivisering er vigtigt for de fleste virksomheder, og som bekendt er tid penge – og specielt i et travlt samfund som vi har i dag, er dette ordsprog korrekt. En måde at spare tid og derved penge er at registrere de antal timer, som medarbejderne arbejder, og derved skabe et overblik over, hvad der egentlig bliver brugt tid på. En online løsning til tidsregistrering har mange fordele – læs blot med her.

 

Giv medarbejderne ansvar for selv at registrere deres tid

Ved at lade medarbejderne have ansvaret for deres egen tidsregistrering, viser du som leder, at du har tillid til dem – og tillid er et vigtigt nøgleord i den gode forretningsgang. Hvis du lader medarbejderne styre deres egen registrering af arbejdstid, giver du dem ansvar og skaber derved tillid på arbejdspladsen. Medarbejderne kan også ønske om ferie direkte i en tidsregistreringsapp, og de kan let notere det fravær, de eventuelt måtte have.

 

Skab en nem løsning for arbejde på farten

For medarbejdere, der ofte arbejder på farten, eller for dem, der sommetider har en hjemmearbejdsdag, kan det være svært at disponere arbejdstiden ordentligt. Med et funktionelt system til tidsregistrering får disse medarbejdere en nem løsning, der gør det let at få et overblik over, hvor meget tid der reelt bliver arbejdet.

 

Integration med økonomi- og lønsystemer

Et tidsregistreringssystem som eksempelvis EazyProject kan integreres med diverse kendte økonomi- og lønsystemer, og er derfor utroligt brugervenligt og en god løsning til at få overblik over antal arbejdstimer, økonomi og lønudbetalinger.

 

Tidsregistrering og fakturering

For konsulenter bliver det lettere at fakturere arbejdstid for kunder, hvis konsulenterne kan bevise, hvor mange timer de reelt har arbejdet. Registrering af tid kan bruges som faktureringsgrundlag, så både konsulent og kunder får et overblik og får rimelige vilkår.

TT Ads