TT Ads

Er du virksomhedsejer i vækst? Bruger du mere og mere af din arbejdstid på bogføring og revision? Så kan det være en rentabel løsning for dig at uddelere regnskabsopgaverne.

Hvordan finder jeg den bedste revisor?

Overvej hvilke ydelser du har brug for. Er din virksomhed et lille lokalt firma eller vil du geare det til at kunne operere globalt på flere markeder? Måske du har mange toldvarer eller måske du er fint tilfreds med dit nuværende regnskab, da du vil nøjes med det antal medarbejdere du har nu. Undersøg internettet og læs hvad de forskellige revisorer tilbyder af ydelser. Vurdér om de matcher dine behov. Mange revisorer tilbyder et gratis opstartsmøde, hvor I sammen kan afstemme forventninger, så du sikrer dig professionel økonomisk rådgivning. Aftal også hvilken type årsregnskab du ønsker de laver for dig. Der findes flere udgaver fra en simpel light version til den helt tunge udgave. Revisoren kan rådgive dig i hvilken type årsregnskab der passer bedst til din type virksomhed.

Skal du vælge en landsdækkende eller lokal revisor?

Der kan være mange faktorer der spiller ind på, om du skal vælge landsdækkende eller lokalt. Det bedste vil være at finde en revisor der kan tilbyde de services du har behov for – nu og på længere sigt. Mærk efter om I har en god kommunikation. At du har følelsen af, at der er god kemi og forståelse for dig og din virksomhed, så du trygt kan overlade regnskabet til ham. Har du ønsker om at vækste til flere dele i landet eller du samarbejder med leverandører i hele Danmark, så kan det være en god idé at vælge en landsdækkende revisor der kan videndele på tværs af regioner og arbejdsområder.

Ejer du flere virksomheder?

Det kan være du er en af dem der har flere virksomheder. Mange virksomhedsejere har entreprenørskabet i blodet og investere ikke blot i en virksomhed, men spreder deres investeringer. Har du ApS, Holding og måske endda et I/S eller driver du et fritidslandbrug eller et boligudlejningsfirma ved siden af dit ApS med VSO-regnskab, så vælg en talekspert der forstår at jonglere med alle tallene og de skattetekniske regler. Hvis du har flere selskaber, kan det være til din fordel at lave en grundig research inden du beslutter dig, for at sikre dig, at du vælger den bedste revisor.

TT Ads