TT Ads

De mange firmajulefrokoster, der bliver afholdt i den kommende tid, vil til sammen koste rigtig mange penge. De flotte lokaler, den lækre julemad, de kolde drikkevarer og alt det andet, der hører til en rigtig julefrokost, er bestemt ikke billigt, men der er flere grunde til, at en virksomhed bør se firmajulefrokosten som en investering frem for en udgift. Læs blot med her …

 

Festen kan være en god anledning til at ryste kollegaerne sammen …

… og derved styrke fællesskabet på arbejdspladsen. En virksomhed, hvor medarbejderne kender hinanden godt, og hvor de føler et tilhørsforhold til arbejdspladsen, har mange fordele fremfor en virksomhed, hvor medarbejderne stort set ikke ved, hvem deres kollegaer er. At have et godt fællesskab på arbejdspladsen betyder, at medarbejderne løfter i samlet flok og hjælper hinanden, hvor og hvornår det er nødvendigt. Fællesskabet kan blive styrket gennem en julefrokost, hvor underholdning og lege får medarbejderne til at samarbejde og derved lære hinanden bedre at kende. Derudover vil en julefrokost unægteligt skabe minder og gode historier, der vil blive talt om længe efter.

 

Festen kan bruges som bevæggrund til at motivere medarbejderne …

… så de arbejder mere effektivt. Hvis medarbejderne ser julefrokosten som en slags belønning for deres hårde arbejde, vil de være taknemmelige, og dermed mere motiverede for at fortsætte det gode stykke arbejde. Motiverede og tilfredse medarbejdere arbejder generelt mere effektivt, og det er fordelagtigt for virksomheden i det lange løb. Derudover kan en virksomhed, som holder alletiders julefrokost, vise potentielle fremtidige medarbejdere, at det er en god virksomhed at arbejde for – virksomhedens employer branding bliver styrket. Det vil altså sige, at udgifterne til årets firmajulefrokost kan ses som en investering, som tjenes hjem igen gennem medarbejdernes styrkede fællesskab og motivation for at arbejde godt og effektivt.

TT Ads