TT Ads

Måske har du før stået akut og manglet penge og tænkt, at det sikkert ikke er muligt at oprette et lille lån fra den ene dag til den anden. Hvis du så er gået i gang med at undersøge sagen, er du sikkert blevet overrasket. Markedet bugner nemlig i hurtige lån og navne som; kviklån, mikrolån, hurtiglån, SMS-lån, forbrugslån osv. Men hvad skal du så lige vælge?

Lige for tiden er det såkaldte SMS-lån meget populært hos danskerne. Men hvad er forskellen på det og det helt almindelig kviklån? Og hvad kan bedst betale sig? Bliv klogere på det her. 

Danmarks hurtigste lån

Et SMS-lån er kort sagt blot en form for kviklån. Altså en måde hvorpå du kan låne et mindre beløb penge på en hurtig og nem måde uden at skulle stille sikkerhed for pengene. Du skal blot ansøge hos en udbyder og pengene vil typisk være til rådighed på din konto allerede samme dag.

Der, hvor SMS-lånet er anderledes fra kviklånet, er måden, det optages på. For med SMS-lånet har det aldrig kunne gøres hurtigere. Ligger den uforudsete regning pludselig i postkassen, eller havde du lige glemt, du skulle til at købe en stak studiebøger, skal du blot tage din telefon op af lommen og sende en SMS til en låneudbyder. Er du over 18, dansk statsborger og har du ingen nuværende gæld eller lån, vil udbyderen godkende dig til at være egnet som låner og sende dig en simpel ansøgningsformuler. Formularen kan udfyldes på din smartphone på ingen tid, og når du har sendt den tilbage til udbyderen, har du pengene til rådighed efter ganske kort tid.

Med et SMS-lån har det altså aldrig været hurtigere og nemmere at låne penge.

Betal pengene tilbage, når du vil

SMS-lånet er altså at foretrække fremfor det almindelige kviklånet, hvis du har brug for at låne pengene hurtigt eller på farten. Og ligesom med kviklånet, bestemmer du med et SMS-lån selv, hvornår du vil betale lånebeløbet tilbage. Endda uden det koster ekstra. Vær blot opmærksom på, at det, som med alle andre lån, er vigtigt, at du betaler alle pengene tilbage til tiden.

TT Ads